Descoperind sustenabilitatea

O cafea este ca o poveste bună, este o plăcere să o împărtășești cu ceilalți.În timpul unei excursii din 1935 în America de Sud, Luigi Lavazza și-a exprimat dezamăgirea când a văzut distrugerea unor culturi întregi de cafea pentru că nu au putut fi vândute: o experiență care l-a afectat profund și care, în cele din urmă, i-a format viziunea despre cum ar trebui să se desfășoare o afacere. De atunci, am acordat întotdeauna atenție patrimoniului economic, uman, ecologic și cultural al țărilor în care ne desfășurăm activitățile. De-a lungul anilor, acest lucru s-a transformat în acțiuni concrete în sprijinul producătorilor și al comunităților lor, precum și în asistență semnificativă acordată unor organizații din toată lumea. Cum am făcut acest lucru? Împărtășind viziunea și angajamentul nostru cu părțile interesate interne și externe.


Obiectivul Lavazza este crearea unui ciclu continuu în care inovarea produselor și a proceselor, excelența calitativă și sustenabilitatea să se alimenteze reciproc, prin contribuția tuturor persoanelor care colaborează cu noi, pentru a progresa, zi de zi, pe calea unei creșteri economice sustenabile.


„Nu este locul meu într-o lume care distruge bunurile naturii”

LUIGI LAVAZZA, 1935

 

 

 

Angajamentul nostru
De-a lungul a patru generații, abordarea de afaceri a familiei Lavazza a fost transmisă producătorilor, partenerilor, colaboratorilor și consumatorilor. Lavazza dorește să continue pe această cale, implicând toate părțile interesate, deoarece sustenabilitatea este o responsabilitate comună.
AFLAȚI MAI MULTE
Fundația Lavazza
Fundația Giuseppe e Pericles Lavazza Onlus, fondată în 2004, promovează și implementează proiecte de sustenabilitate economică, socială și ecologică, pentru susținerea comunităților producătoare de cafea din întreaga lume.
AFLAȚI MAI MULTE
Raportul de sustenabilitate
Pentru a-și face cunoscute performanțele sociale și ecologice, Lavazza publică un raport de sustenabilitate în fiecare an, începând cu 2014.
AFLAȚI MAI MULTE

 

 

 

 

 

 

Coffee Study Program

Patru studenți într-o călătorie a sustenabilității în Republica Dominicană.

AFLAȚI MAI MULTE