Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

ÎNȚELEGEREA SUSTENABILITĂȚII FOLOSIND ÎNVĂȚAREA PRIN PRACTICĂ

O poveste de sustenabilitate pentru a învăța cum să faci cafea, făcând cafea.

Echipa Lavazza 2-3 minute

În cadrul Lavazza, suntem animați de un puternic simț al responsabilității față de toate comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Din acest motiv, am conceput un program de activități care să implice toți membrii pentru a crea valoare comună și a genera un impact pozitiv la nivel social, economic și de mediu.

Un exemplu în acest sens este învățarea despre cafea prin practică. Despre ce este vorba?

PROIECTUL

Proiectul Învățare prin practică urmărește să le ofere fermierilor o înțelegere a modului în care pot îmbunătăți producția și calitatea cafelei în mod sustenabil prin îmbunătățirea gestionării producției și a fermei.

O PROVOCARE PENTRU BUNĂSTAREA COMUNITĂȚII

Gândește-te că în Etiopia, producătorii de cafea se confruntă cu numeroase probleme legate de nivelul de trai scăzut al familiilor, de dezvoltarea individuală a activității agricole și de utilizarea sustenabilă a resurselor naturale.

În plus, există o ineficiență a pieței și o lipsă de instrumente de depozitare aflate la dispoziția acestora. Prin urmare, Lavazza sprijină producătorii de cafea etiopieni în învățarea tehnicilor de producție și de gestionare cele mai potrivite pentru acest context, pentru a crește cu adevărat împreună. Iar pentru a face acest lucru, folosim abordarea Farmer Field School, o metodologie bazată pe experiență care le permite fermierilor să înțeleagă cum să îmbunătățească producția și calitatea cafelei în mod sustenabil.

Lucrăm împreună pentru bunăstarea comunităților și pentru a avea o cafea din ce în ce mai bună.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.