L'Espresso - Gran Aroma 1000 g

L'Espresso Gran Aroma este un amestec de boabe Arabica 100% prăjite lent, din care veți obține un espresso delicat și aromatic, cu note de ciocolată.

  • BOABE ÎNTREGI
INTENSITATE 6
Espresso aromatic, cu note de ciocolată.
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • Settimo Torinese, Italia

    ORIGINE

  • Luigi Lavazza s.p.a. Via Bologna nr. 32, 10152 Torino - Italia

    PROCESARE

lavazza-beans-materia-M
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Delicată și aromatică
ASPECT
Cremă delicată

AROMĂ
Note de ciocolată

GUST
Puternic aromatică

Note aromatice
Ciocolată
Intensitate 6 Delicat
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia
Descriere
Cafea boabe
Intensitate
6
Cantitate netă
8 oz
Dimensiunea ambalajului
Cafea boabe
lavazza-kcups-ambientate-M
METODĂ

Gran Aroma: pregătiți-o cu un aparat de espresso.

Bucurați-vă de această cafea aromatică pregătind-o cu un aparat espresso.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM