L'espresso - Gran Crema 1000 g

L'Espresso Gran Crema este un amestec de boabe Arabica 100% prăjite lent, cu note aromatice de produse coapte, cu o cremă persistentă și aromă rotundă.

  • BOABE ÎNTREGI
INTENSITATE 8
Un espresso aromatic, cu aromă persistentă.
  • Arabica și Robusta

    COMPOZIȚIE

  • Settimo Torinese, Italia

    ORIGINE

  • Luigi Lavazza s.p.a. Via Bologna nr. 32, 10152 Torino - Italia

    PROCESARE

lavazza-beans-materia-M
PROFIL ȘI PRĂJIRE
O cafea aromatică, cu corp plin
VIZUALIZARE
Aromatică

AROMĂ
Note de produse coapte

GUST
Arome fructate

Note aromatice
Produse coapte
Intensitate 8 Mediu
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Descriere
Intensitate
Cantitate netă
Dimensiunea ambalajului
lavazza-kcups-ambientate-M
PREPARARE

Gran Crema: un amestec special conceput pentru aparatul de espresso.

Bucurați-vă de acest amestec aromatic, pregătindu-l cu un aparat espresso.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM