NOU

Qualità Oro - Mountain Grown 1000g

Cele mai apreciate varietăți de cafea Arabica, cultivate pe terenuri muntoase fertile care ajung până la o altitudine de 2000 de metri, se îmbină pentru a crea o cafea plină de caracter și personalitate.

  • BOABE
INTENSITATE 7
Qualità Oro este expresia măiestriei Lavazza în a combina cafele diverse și excepționale.
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • America Centrală și de Sud, Etiopia

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

caffe-capsule-delizioso-materia-prima-m-073.jpg
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Bogată și catifelată
ASPECT
Cremă aurie și o culoare caldă

AROMĂ
Note fructate și florale

GUST
Aromă bogată

Note aromatice
Flori
Fructe
Intensitate 7 mediu
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna 32 - 10152 Torino – Italia
Descriere
100% Arabica
Intensitate
7
Cantitate netă
1 kg
consumo_moka_M
METODĂ

Qualità Oro,
cafeaua ideală pentru cafetiera Moka.

Vă recomandăm să pregătiți acest amestec într-o cafetieră Moka - cafetiera care se găsește în orice casă italiană.

O cafea de altitudine înaltă

Boabele de cafea de cea mai înaltă calitate cresc la altitudini de până la 2000 de metri, unde se coc într-un ritm mai lent, ca urmare a fluctuațiilor extreme ale temperaturii.

 

Aceste varietăți sunt, de obicei, deosebit de dulci și aromate, fiind recunoscute pentru gustul ușor acid și notele fructate, florale; spre deosebire de boabele de cafea cultivate la o altitudine mai joasă, care tind să aibă un profil mai rotund și mai echilibrat

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM