NOU

Ristretto

Fii scurt, fii puternic, fii Ristretto. Mai puțin înseamnă mai mult, chiar și în ceea ce privește cafeaua. Savurează o cafea atât de intensă, într-o ceașcă atât de mică. Maestrilor barista au realizat acest amestec pentru a reflecta eleganța intensă a notelor de ciocolată și caramel

  • CAPSULE COMPATIBILE
INTENSITATE 12
  • 10
Intens și cu aromă bogată, caracterizat prin notele de ciocolată și caramel
  • Arabica/Robusta

    COMPOZIȚIE

  • America Centrală/de Sud - Asia/Africa

    ORIGINE

estrazioni_ristretto-espresso-banner

 

 

Noile capsule Lavazza:

 

 

<p>Realizate de maestrii barista</p>

Realizate de maestrii barista

<p>Noile noastre capsule cu impact zero al emisiilor de CO₂&nbsp;&nbsp;</p>

Noile noastre capsule cu impact zero al emisiilor de CO₂  

<p>Capsule din aluminiu pentru a proteja toate aromele de cafea</p>

Capsule din aluminiu pentru a proteja toate aromele de cafea

ncc-aluminium-icons-ideal-ristretto-d
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Note aromatice
Ciocolată
Caramel
Intensitate 12/13
Prăjire Prăjire îndelungată/Prăjire lentă în tambur
Informații tehnice
Descriere
Capsule monodoză de cafea măcinată
Intensitate
12
Cantitate netă
58 g
Dimensiunea ambalajului
Pachet de 10 capsule de cafea

Excelență italiană cu impact zero al emisiilor de CO₂

DESCOPERIȚI MAI MULTE

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM