Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
tenis Nitto ATP tenis Nitto ATP

Lavazza și tenisul: combinația perfectă

Echipa Lavazza 2-3 minute

Compania Lavazza a rămas fidelă misiunii sale de a răspândi cultura italiană a cafelei în întreaga lume, luând parte la cele mai prestigioase evenimente de tenis din lume și, în același timp, alegându-și ambasadorii oficiali dintre cei mai cunoscuți jucători de tenis.

Două lumi diferite se îmbină într-o tradiție de lungă durată pentru a obține o servire perfectă: Lavazza și tenisul. Lavazza susține cele mai importante evenimente din tenis, din întreaga lume, de mai bine de un deceniu, de la Wimbledon și Roland Garros, până la U.S. Open și Australian Open. Pe lângă cele patru turnee de Grand Slam și  turneele din Germania , având loc în Stuttgart și Hamburg, Lavazza a devenit Partener Platinum al Nitto ATP Finals 2021 - 2025 din Torino, un angajament ce reflectă legătura puternică dintre companie și orașul său natal. Peste zece ani de prezență la cele mai prestigioase turnee din circuitul mondial al tenisului, deoarece cafeaua bună este ca o lovitură la intersecția liniilor de pe teren: necesită precizie, atenție la detalii și căutarea excelenței, dar și pentru că, în sine, cafeaua este o tradiție și un ritual precis, la fel cum sunt cozile de la Wimbledon sau pregătirea terenului de zgură roșie de la Roland-Garros.

O nouă generație de jucători de tenis și ambasadori

În continuare, marca intenționează să joace un rol cheie pentru tinerele generații de jucători de tenis și pentru fani deopotrivă. O dovadă în acest sens este angajamentul extins al Lavazza de a sponsoriza finala Next Gen Atp Finals și o serie de talente în devenire din tenis. Printre ambasadorii mărcii Lavazza se numără tânărul tenisman italian Jannik Sinner, cel mai tânăr sportiv care a câștigat un al doilea titlu ATP - alături de Lorenzo Musetti și Lorenzo Sonego - dar și jucătorul australian Alex De Minaur și vedetele din noua generație Angelique Kerber și Johanna Konta, din Germania și Regatul Unit.


Rolul Lavazza în jocul de tenis

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.