Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
Lavazza Royal Ascot Lavazza Royal Ascot

Royal Ascot și Lavazza: împărtășirea acelorași valori

Echipa Lavazza 2-3 minute

Lavazza se mândrește cu faptul că este pentru al optulea an consecutiv cafeaua oficială pentru Ascot și Royal Ascot . Pe 14 iunie 2022, în timp ce porțile prestigiosului hipodrom Ascot așteptau să se deschidă, câțiva barista de la Lavazza se pregăteau să prepare și să servească cafeaua noastră italiană  autentică pe parcursul următoarelor cinci zile aglomerate.

Lavazza le-a oferit participanților la cursă un meniu bogat de experiențe de cafea, de la clasicul espresso shot la modernul Espresso Martini , în timp ce aceștia se bucurau de un eveniment unic în calendarul estival britanic, desfășurat într-un loc fără seamăn.

Hipodromul Ascot a fost fondat în 1711 de către regina Ana, care intenționa să creeze un loc remarcabil dedicat curselor hipice pentru plimbările sale călare în afara castelului vecin Windsor.

Pe lângă faptul că organizează peste douăzeci de zile de curse pe an, hipodromul Ascot, care se întinde pe o suprafață de 72 de hectare, găzduiește în prezent producții cinematografice și filmări TV, expoziții, conferințe, nunți și alte evenimente.


Pasiune pentru excelență și experiențe rafinate într-un amestec perfect

Parteneriatul dintre Ascot și Lavazza se bazează pe o pasiune comună pentru excelență și experiențe rafinate. De fapt, în ultimii opt ani, acesta a oferit șansa de a crea un amestec perfect între gustul autentic italian și chintesența culturii britanice, oferind momente memorabile pentru toți cei care iubesc Ascot.

Pe tot parcursul anului, Lavazza servește cafeaua noastră italiană autentică la hipodrom, inclusiv în punctele noastre permanente de vânzare, cum ar fi barul Tierra și restaurantul Lavazza on 4 , în plus față de un nou cărucior Lavazza Martini.


Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.