Cafea Qualità Oro 1000 g

Qualità Oro este primul amestec de cafea creat de Lavazza. Lansat în 1956, acesta a fost transmis din tată în fiu de peste 60 de ani. Cele mai bune boabe de Arabica creează o aromă inconfundabilă, central-americană, cu note florale și fructate, amestecate cu arome braziliene dulci, de malț și miere. O cafea pentru adevărații cunoscători, pentru cei care adoră să savureze calitățile unui amestec fin, în fiecare zi.

  • CAFEA BOABE ÎNTREGI
  • ESPRESSO
INTENSITATE 5
O selecție de cafele fine, pentru a experimenta plăcerea măcinării unui amestec istoric.
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • În principal America Centrală și de Sud

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

caffe-grani-qualita-oro-materia-prima-m-404
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Dulce și aromatic
VIZUALIZARE
Cremă aurie și o culoare caldă

AROMĂ
Note florale și fructate

GUST
Dulce și de lungă durată

Note aromatice
Flori
Fructe
Miere
Intensitate 5 Delicată
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Descriere
Intensitate
Dimensiunea ambalajului
caffe-grani-qualita-oro-abientate-m-352
METODĂ

Qualità Oro,
ideală pentru
espressoare.

Vă sfătuim să pregătiți acest amestec cu un espressor profesional, care dă cafelei un gust și o aromă unică prin procesul său special de extracție.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM