NOU

Espresso Bio

Lavazza a ales cele mai bune cafele 100% Arabica de pe plantații organice din America Centrală și de Sud pentru a crea un espresso dulce și echilibrat. Amestecul atent selectat și prăjirea lentă îmbunătățește aroma și oferă acestui Espresso BIO note fructate delicate. Capsule compatibile cu aparatele de cafea NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®*

  • CAPSULE COMPATIBILE
  • ESPRESSO
INTENSITATE 6
  • 16
Armonie și dulceață într-o cafea cu aromă bogată și echilibrată.
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • America de Sud

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia – Lavérune, Franța

    PRĂJIRE

lavazza-capsule-compatibili-delicato-materia-prima-m
PROFIL ȘI PRĂJIRE
ASPECT
Cremă ușoară și catifelată

AROMĂ
Fructe

GUST
Dulce și echilibrat

Note aromatice
Caramel
Cafea boabe
Intensitate 6 mediu
Prăjire Puternic
Informații tehnice
Descriere
Capsule monodoză de cafea măcinată
Intensitate
6
Cantitate netă
128 g
Dimensiunea ambalajului
Pachet de 16 capsule de cafea
Exclusiv din culturi ecologice

Certificarea ORGANIC atestă conformitatea proceselor de fabricare cu cerințele specifice pentru prelucrarea materiilor prime de origine ecologică.

Cafea certificată UTZ

Certificarea UTZ, care înseamnă „bun” în quiché, o limbă maya, garantează respectarea standardelor de calitate sociale și de mediu în procesul de producere a cafelei.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM