Il Mattino 250 g

Pentru a crea această cafea intensă și catifelată, Lavazza se bazează pe toată experiența sa, selectând boabele cu cele mai bune origini și combinând cu grijă cele mai bune sortimente de Robusta din Asia și Africa. Rezultatul este o cafea cu aromă bogată, al cărei gust se termină într-o notă plăcută de nucă.

  • MĂCINATĂ
  • ESPRESSO
INTENSITATE 10
O cafea espresso ideală pentru iubitorii de cafea echilibrată, cu textură catifelată.
  • Arabica și Robusta

    COMPOZIȚIE

  • În principal Africa și Asia

    ORIGINE

  • Pozzilli, Italia

    PROCESARE

caffe-capsule-passionale-emotional-m-049.jpg
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Generos și echilibrat
VIZUALIZARE
Cremă ușoară

AROMĂ
Note de fructe uscate

GUST
Intens

Note aromatice
Fructe uscate
Intensitate 10 Intens
Prăjire Ușor
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia.
Descriere
250 g cafea măcinată
Intensitate
10
Cantitate netă
250 g
Dimensiunea ambalajului
Pachet de 250 g
caffe-macinato-ambientate-cluster-m-575
PREPARARE

Ideală pentru cafetiere manuale și filtru.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM