Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT

Ferran Adrià: mai mult decât un maestru bucătar

Filosof culinar și guru al gastronomiei internaționale, Chef Adrià nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Echipa Lavazza 2-3 minute

Inclus în revista Time ca fiind unul dintre cei mai influenți 100 de oameni din lume, Ferran Adrià, deținător al unor diplome de onoare, a schimbat radical în ultimii ani universul contemporan al haute cuisine.

Colaborarea noastră cu chef Adrià a început în anul 2000, atunci când am lansat trendul special Coffee Design. Datorită acestui parteneriat, cafeaua a fost introdusă oficial în lumea gastronomiei de top. La acea vreme, puteai, de asemenea, să te bucuri de o cafea Lavazza la finalul unei mese rafinate la un restaurant de top, inclusiv la El Bulli din Barcelona și Heart din Ibiza.

 

 

În restaurantul El Bulli Adrià a dezvoltat o metodă creativă  care acum a devenit baza unor noi proiecte de cercetare. Povestea completă și toate materialele referitoare la cele 1.846 de rețete pe care le-a inventat de-a lungul anilor de creativitate gastronomică sunt disponibile la Cala Montjoi Foundation, înființată în 2019.

Adrià este și fondatorul El Bulli Foundation, un centru inovator de cercetare gastronomică, ce are ca scop studierea și catalogarea tuturor cunoștințelor în domeniul culinar din lume. Această inițiativă extraordinară a plasat inovația culinară în centrul atenției, reunind tradiții culinare, cunoștințe și expertiză din întreaga lume.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.