Qualità Rossa 250 g

Qualità Rossa este acea cafea bună pe care familiile italiene doresc întotdeauna să o aibă la îndemână pentru pauzele de cafea. Cu o aromă inconfundabilă, care vă oferă energie și creează momente magice.

  • CAFEA MĂCINATĂ
  • MOKA
INTENSITATE 5
În familiile italiene, nicio pauză nu este pauză fără o cafea bună.
  • Arabica și Robusta

    COMPOZIȚIE

  • În principal America de Sud, Africa

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

lavazza-caffè-emotional-cucchiaino-m
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Gust bogat, cu corp plin
ASPECT
Cremă aurie și o culoare caldă

AROMĂ
Note de ciocolată

GUST
Corp plin, bine rotunjit

Aromă
Ciocolată
Intensitate 5 Delicată
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia
Descriere
Amestec de cafea măcinată
Intensitate
5
Dimensiunea ambalajului
Cutie de 250 g
moka_01-M
PREPARARE

Qualità Rossa
pentru cafetiere Moka, filtre de cafea și prese franceze.

Bucurați-vă de cafea așa cum vă place: un ristretto aromatic la cafetiera Moka sau o cafea Lungo la filtru sau presă franceză.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM