Qualità Rossa 250 g

Un amestec unic de boabe Robusta și Arabica, cu un gust aromat, fin și bine definit. O cafea versatilă, cu sau fără lapte.

  • CAFEA PRĂJITĂ ȘI MĂCINATĂ
INTENSITATE 5
Plăcerea unei cafele bune care însoțește pauzele de cafea din familiile italiene.
  • Arabica și Robusta

    COMPOZIȚIE

  • În principal America de Sud, Africa

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

lavazza-caffè-emotional-cucchiaino-m
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Aromă bogată
VIZUALIZARE
Cremă aurie și o culoare caldă

AROMĂ
Note de ciocolată

GUST
Plină și rotundă

Note aromatice
Ciocolată
Intensitate 5 Delicată
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia
Descriere
Cafea măcinată 250 g
Intensitate
5
Cantitate netă
250 g
Dimensiunea ambalajului
250 g
moka_01-M
PREPARARE

Qualità Rossa
pentru cafetiere Moka, filtre sau prese franceze.

Vă puteți bucura de aroma unică a acestui amestec așa cum vă place: o cafea ristretto aromatică, pregătită cu cafetiera Moka, sau o cafea Lungo intensă, pregătită la filtru sau presă franceză.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM