Qualità Rossa 500 g

Un amestec cu o aromă unică și corp plin, rotund, compus în principal din boabe braziliene Arabica și boabe africane Robusta.

  • BOABE ÎNTREGI
  • ESPRESSO
INTENSITATE 5
Faimoasa cafea Qualità Rossa, gata să fie măcinată acasă.
  • Arabica și Robusta

    COMPOZIȚIE

  • În principal din Brazilia și Africa

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

caffe-grani-qualita-rossa-materia-prima-m-399
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Aromă bogată
VIZUALIZARE
Cremă aurie și o culoare caldă

AROMĂ
Note de ciocolată și fructe uscate

GUST
Corp plin și susținut

Note aromatice
Ciocolată
Fructe uscate
Intensitate 5 delicată
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia
Descriere
Cafea boabe
Cantitate netă
500 g
Dimensiunea ambalajului
Pachet de 500 g
lavazza-caffe-ambientato-coppia-M
PREPARARE

Qualità Rossa
ideală pentru
espressoare.

Vă sfătuim să pregătiți acest amestec cu un espressor profesional, care poate oferi espresso-ului un gust unic și o aromă perfectă, mulțumită procesului de extracție special.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM