Qualità Oro 2x250 g

Qualità Oro este un amestec delicat și extrem de dulce din boabe Arabica 100% din America Centrală și Brazilia. Este o cafea cu gust intens, aromatic, pentru adevărații cunoscători. Descoperiți gustul unui espresso italian de înaltă calitate.

  • MĂCINATĂ
  • GRANDI CLASSICI
INTENSITATE 5
Ideală pentru cunoscătorii cafelelor echilibrate, această cafea are o textură catifelată, cu note de cacao.
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • În principal America Centrală și de Sud

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

PROFIL ȘI PRĂJIRE
Rotund și aromatic
VIZUALIZARE
Cremă aurie si o culoare caldă

AROMĂ
Note de fructe și flori

GUST
Intens

Note aromatice
Fructe
Flori
Intensitate 5 Delicată
Prăjire Mediu
* Crema este spuma fină care apare pe suprafața cafelei, ca rezultat al emulsiei create de trecerea apei sub presiune prin cafeaua măcinată. Nu conține produse derivate din lapte.



Informații tehnice
Produsă pentru
Descriere
Intensitate
Cantitate netă
Dimensiunea ambalajului
lavazza-caffe-ambientate-ragazzi-M
PREPARARE

Qualità Oro,
pentru cafetiere Mocha, prese franceze și aparate de espresso

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM