Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 1997, realizat de Albert Watson

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: ALBERT WATSON

Născut în Edinburgh, Scoția, a studiat designul grafic la Duncan of Jordanstone College of Art and Design din Dundee, precum și film și televiziune la Royal College of Art din Londra. În 1970, s-a mutat în Statele Unite împreună cu soția sa, Elizabeth. Stilul său deosebit a ajuns să atragă atenția revistelor de modă americane și europene. În 1975, Albert a câștigat un premiu Grammy, iar în 1976 a obținut prima sa lucrare pentru Vogue. A publicat multe cărți și a organizat mai multe expoziții personale la multe muzee și galerii. Watson a conceput sute de campanii de publicitate de succes, dar a și regizat mai multe reclame TV.

Revista Photo District News l-a ales ca fiind unul dintre cei 20 de fotografi cu cea mai mare influență din toate timpurile. A câștigat mai multe premii, inclusiv „Premiul Lucie”, trei premii ANDY, medalia centenară a Royal Photographic Society și Grammy (pentru coperta unui album Mason Profitt).

CALENDARUL:

În 1997, calendarul a fost încredințat viziunii lui Albert Watson, care a ales să reprezinte "cele două suflete ale cafelei" sub forma unei imagini. Băutura este un amestec de dulceață, căldură și confort, dar și de putere, vigoare și emoție. Fotograful capturează spiritul cafelei prin reprezentarea naturii sale duale, într-o femeie care, uneori, este înger, alteori, diavol. De-a lungul carierei sale în fotografie, care include portrete, reportaje de modă, peisaje și instantanee din viața de zi cu zi, Albert Watson utilizează stiluri și tehnici diferite. A filmat sute de reclame și videoclipuri muzicale.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.