Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES

MAI MULT DECÂT NOI

Calendarul Lavazza 2024 sărbătorește Africa și cea de-a 20-a aniversare a Fundației Lavazza

Echipa Lavazza 3 minute

Singuri mergem repede, dar împreună mergem mai departe.

În 2024, Calendarul Lavazza sărbătorește frumusețea unității pentru un scop mai mare, punând în lumină ideea de a gândi dincolo de noi înșine pentru a deveni #MoreThanUs. În această ediție, Lavazza marchează un reper important – cea de-a 20-a aniversare de la fondarea sa. Inspirat de energia și creativitatea Africii, acest calendar reafirmă, de asemenea, angajamentul neclintit al Lavazza către dedicare, colaborare și susținere.

Un caleidoscop de valori și perspective

Calendarul Lavazza 2024 este un proiect colectiv al trei fotografi africani extraordinari: Daniel Obasi din Nigeria, Thandiwe Muriu din Kenya și Aart Verrips din Africa de Sud.

Acesta descrie și promovează conceptul parteneriatului în fiecare sens al său, începând de la abilitatea de a fi deschis către ceilalți – o referire la Calendarul Lavazza 2023 - Da, suntem deschiși – și de a merge mai departe pentru a explora frumusețea colaborării, a schimbului de idei și a unirii de forțe pe baza respectului reciproc pentru a crea ceva mult mai măreț: Mai mult decât noi.

O sărbătoare a comuniunii

În acest an, Calendarul Lavazza 2024 este mai mult decât o operă de artă. Este un proiect cu un angajament social și pentru mediul înconjurător, o mărturie a realizărilor remarcabile ale Fundației Lavazza.

În ultimii 20 de ani, Lavazza a îndeplinit milioane de vise. Cu un angajament de neclintit, nu numai că a răspuns nevoilor individuale, dar a și transformat ideile în acțiuni, deschizând calea pentru ca visele să devină realități vibrante și vii.

De-a lungul anilor, am învățat să lucrăm împreună și să împărtășim obiective, eforturi și realizări. Conștienți de faptul că singuri mergem repede, însă împreună mergem mai departe. Prin energia Africii, leagănul cafelei, dorm să reafirmăm adevăratele valori ale Fundației Lavazza și să sărbătorim aceste împletiri de mâini, talente, povești și experiențe. Mai multe voci cântând la unison. Pentru că atât în familie, cât și în companie, știm că fiecare persoană contează; dar, mai ales, am învățat să ne bazăm mereu unii pe ceilalți.” Explică Francesca Lavazza, membră a Consiliului de Administrație Lavazza Group, în introducerea calendarului.


Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.