Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 2020, realizat de David LaChapelle

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: DAVID LACHAPELLE

Lavazza și LaChapelle au colaborat pentru prima dată în 2002, când Lavazza i-a comandat artistului calendarul din acel an, intitulat Espresso & Fun.

În 2012, fotograful a fost una dintre vedetele The Lavazzers, calendarul care a sărbătorit 12 maeștri ai fotografiei.

David LaChapelle și Lavazza s-au reîntâlnit atunci când Lavazza i-a încredințat artistului calendarul aferent anului 2020, fotografiat în Hawaii.

„Realize” („A conștientiza”) este una dintre fotografiile deosebite din calendar. A fost prezentat în cadrul expoziției Divine Acts și reprezintă deopotrivă o invitație și un avertisment cu privire la frumusețea planetei noastre și riscurile cu care aceasta se confruntă.

„LaChapelle a reușit să interpreteze valori în care credem cu tărie și a fost un privilegiu să lucrezi cu el. Am încercat să spunem povestea importanței reconectării cu natura”.

Francesca Lavazza

CALENDARUL:

Earth CelebrAction a fost titlul ales pentru calendarul Lavazza 2020, care își propune să celebreze relația care leagă omenirea și natura, sugerând - în același timp - o serie de acțiuni care pot fi întreprinse pentru ocrotirea celei din urmă.

Verbele care însoțesc fiecare dintre aceste imagini extraordinare surprinse de David LaChapelle exprimă pe deplin stringența promovării responsabilității față de oamenii din jurul nostru și de lumea în care trăim.

Calendarul rămâne un instrument ideal pentru a încuraja un simț critic al prezentului, folosind frumusețea artei pentru a atrage și a inspira, lansând, totodată, un îndemn la acțiune.

Nu întâmplător, verbul ales pentru luna decembrie care încheie calendarul este o invitație la acțiuni concrete, precum și o dorință pentru noi toți: „a schimba”.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.