Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES

Calendarul Lavazza 2023 de Alex Prager

„YES, WE'RE OPEN” nu este un simplu calendar; este o sărbătoare a umanității noastre comune

Echipa Lavazza 3 minute

În universul Lavazza, tradiția și inovația au coexistat în armonie încă din 1895. Prin lansarea Calendarului Lavazza 2023, spunem cu mândrie: „YES, WE'RE OPEN!” Această ediție, realizată cu măiestrie de artistul vizionar Alex Prager, reprezintă o mărturie a angajamentului nostru de durată în ceea ce privește libertatea de gândire și de expresie.

Cafenelele Lavazza: Unde toată lumea se simte acasă

Acest calendar nu este doar o colecție de opere vizuale uimitoare. Calendarul Lavazza 2023 este o materializare puternică a credinței noastre conform căreia cafenelele sunt un spațiu în care toate persoane sunt nu doar binevenite, ci și sărbătorite.

Cafenelele, prin natura lor primitoare, sunt un simbol universal al comunității și al apropierii. Pentru Lavazza, ele reprezintă o metaforă a unei lumi ideale, o lume în care oamenii pot fi ei înșiși și toată lumea se simte ca acasă.

Din această perspectivă, cafeneaua devine punctul central de întâlnire, în care micile povești înfloresc și diferențele se îmbină armonios.

Filosofia din spatele lor reprezintă însăși esența Lavazza.

O călătorie a experiențelor comune

„Yes, We're Open” este un omagiu adus experienței împărtășite de toți oamenii, o călătorie care transcende limitele geografice, culturile și limbile. Prin obiectivul lui Alex Prager, pornim într-o explorare globală, fiind martorii unui mozaic de povești care se derulează în diverse colțuri ale lumii. Pătrundem în diferite realități, explorăm spectrul bogat al emoțiilor omenești și descoperim diferitele stări psihologice care ne modelează colectiv existența.

O sărbătoare a incluziunii și unității

În ultimele trei ediții ale Calendarului Lavazza, am pus întotdeauna oamenii în centrul povestirii noastre, dezvăluindu-le poveștile și experiențele pentru a sublinia importanța legăturilor dintre oameni și a unității sociale în lumea noastră aflată în continuă schimbare.

Prin colaborarea cu Alex Prager, Lavazza își reafirmă angajamentul de a promova incluziunea și de a accepta cu brațele deschise diversitatea, în toate formele și dimensiunile sale. Nu putem să nu menționăm și faptul că acest proiect creativ evidențiază accentul pe care îl plasăm asupra sustenabilității umane și sociale, și nu doar asupra sustenabilității de mediu.


Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.