Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 1998, realizat de Marino Parisotto

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: MARINO PARISOTTO

Născut din părinți italieni, în Toronto, în 1963. Și-a urmat familia când aceasta s-a întors în Italia și, odată stabilit la Milano, a studiat economie și comerț la Catholic University of the Sacred Heart. A început să lucreze ca executiv într-o agenție de publicitate specializată în modă și design, unde a intrat imediat în contact cu companii importante. Și-a început cariera ca fotograf relativ târziu, dar aceasta a fost surprinzător de fructuoasă. El a fotografiat mărci prestigioase din lumea modei, precum și actori ca Hugh Grant și Eva Mendez.

Parisotto iubește lumina naturală și spațiile larg deschise, precum deșerturile și marea. Fotografiile sale se axează pe acțiune și pe putere de seducție. Munca sa este romantică, vizionară, elegantă și niciodată vulgară. Trăiește și lucrează între New York, Paris și Milano.

CALENDARUL:

Pentru calendarul numărul 6, fotograful Marino Parisotto a ales titlul celebrei opere a lui Donizetti pentru a face aluzie la diversele aspecte ale personalității cafelei – pasiune, romantism, dramă și poezie. Subiecții subliniază adesea „masculinitatea” băuturii printr-o prezență masculină iconică și sculpturală. Marino Parisotto a început ca fotograf de modă. Campaniile sale publicitare sunt caracterizate de un stil puternic, romantic și vizionar, care tinde să arate frumusețea în toate formele sale.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.