Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 2000, realizat de Elliot Erwitt

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: ELLIOT ERWITT

Născut la Paris din părinți ruși, în 1928, și-a petrecut copilăria la Milano, înainte să revină în capitala Franței și, în cele din urmă, să se stabilească în Statele Unite. În 1948, i-a cunoscut pe Steichen, pe Robert Capa și pe Roy Stryker în New York și a fost invitat de Capa să se alăture agenției Magnum Photos, în 1953. De atunci, Elliott a rămas membru al acestui prestigios grup, în care ocupă adesea rolul președintelui.

În 1970, a început să producă filme, realizând, în total, 17 pelicule, de-a lungul carierei sale, inclusiv documentare, comedii și satire. Organizează expoziții solo în America, Paris, Madrid și Londra. Pe parcursul carierei sale, a publicat mai mult de 20 de cărți.

CALENDARUL:

La debutul noului mileniu, calendarul a prezentat imagini originale pe tema familiilor europene în stilul atemporal Elliott Erwitt. Desigur, în centrul acțiunii se află cafeaua, o băutură care, în formele și ritualurile sale diferite, marchează momente-cheie ale vieților tuturor. Elliott Erwitt s-a născut în 1928, la Paris, din părinți ruși. În 1939, s-a mutat în Statele Unite, unde a studiat fotografia și cinematografia. În 1950, a început să lucreze ca fotograf profesionist independent.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.