Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 2006, realizat de Ellen Von Unwerth

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: ELLEN VON UNWERTH

Născută în 1954, în Frankfurt, Germania. Lucrările ei sunt o versiune distinctiv senzuală și jucăușă a fotografiilor de modă și glamour. Pe lângă cariera ei ca fotograf, producător de film și regizor video, și-a publicat lucrările în diverse cărți și două benzi foto desenate, adesea însoțite de expoziții în întreaga lume. Fotografiile ei au fost incluse în numeroase expoziții internaționale.

Campaniile de publicitate senzuale pentru Guess de la începutul anilor '90 au fost rampa de lansare pentru cariera sa comercială, după care au urmat multe alte campanii, inclusiv o serie de reclame pentru „Sex and the City”. Von Unwerth s-a aventurat și către regizarea filmelor scurte și a reclamelor.

CALENDARUL:

Femei, călătorii, vise. După calendarul din 1995, Ellen von Unwerth și-a pus numele și pe ediția din 2006, care vorbește despre lux și despre epoca aventuroasă a zborului, pe când cerul era pentru cei puțini. Un calendar cu imagini din paradisuri exotice, cocktailuri cu cafea, zâmbete și așteptări. Fotografiile lui Ellen von Unwerth, cu stilul lor ironic și provocator, dar întotdeauna elegant și senzual, apar în cele mai importante reviste din industrie. Pe lângă fotografie, ea își petrece timpul regizând scurt metraje și videoclipuri muzicale.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.