Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 2008, realizat de Finlay MacKay

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: FINLAY MACKAY

Născut în 1973, în Scoția. A studiat arta fotografică la Glasgow School of Art. În 2002, a început să lucreze pe cont propriu. Primele sale fotografii dezvăluie un stil original, care se bazează pe pop, pe artă stradală și pe benzi desenate, precum și pe picturi clasice. Imaginația lui, aptitudinile tehnice și utilizarea de excepție a luminilor i-au permis să evolueze până la punctul în care a devenit unul dintre olimpicii noii generații de fotografi.

A început să lucreze cu revista New York Times în 2006, creând portofolii importante pentru aceasta și lucrând la mai multe coperți. În iulie 2011, a avut o expoziție la National Portrait Gallery din Londra, pentru a sărbători atleții Jocurilor Olimpice din 2012. MacKay a portretizat unele dintre cele mai importante celebrități mondene și sportive din zilele noastre, reinterpretându-le prin imaginația sa unică. Portofoliul său ca fotograf de publicitate include campanii pentru multe branduri mondiale.

CALENDARUL:

Pe fondul toaletelor seducătoare și al scenelor somptuoase, reginele calendarului cu numărul 16 ne invită în curtea lor pentru a împărtăși o experiență cu adevărat maiestuoasă. Fiecare regină care se respectă are regele ei și, desigur, regele calendarului este espresso Lavazza, care domnește autoritar în fiecare imagine. Finlay MacKay s-a născut în 1973, în Scoția. După finalizarea studiilor, s-a mutat la Londra, unde a devenit asistent al unor fotografi importanți, inclusiv pentru Elaine Constantine, cu care a colaborat cu normă întreagă din 1999 până în 2002. Primele sale lucrări dezvăluie un stil nou și original, care se bazează atât pe artă stradală și pe benzi desenate, cât și pe școlile de pictoriale englezești clasice.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.