Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 2009, realizat de Annie Leibovitz

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: ANNE LEIBOVITZ

Născută în 2 octombrie 1949, în Waterbury, Connecticut. Și-a început cariera în fotografie în 1970 pentru revista Rolling Stone, pentru care a devenit fotograf oficial. Zece ani mai târziu, avea un palmares de 142 de coperte și câteva reportaje fotografice importante. În 1983, a început să lucreze cu revista Vanity Fair, iar în 1993, cu Vogue. În plus față de munca de fotograf, ea a creat campanii de publicitate memorabile. A colaborat cu multe organizații, cum ar fi proiectul White Oak Dance, cu Mihail Barâșnikov și cu Mark Morris.

A publicat mai multe cărți și a organizat diferite expoziții în America și în Europa. În 2006, guvernul francez i-a acordat titlul „Commandeur dans l`Ordre des Arts et des Lettres”. Ea deține numeroase premii, de la premiul Lifetime Achievement al International Center of Photography din New York, până la medalia centenară al Royal Photographic Society din Londra.

A fost declarată o legendă vie de către Library of Congress. Locuiește în New York, cu cei trei copii ai săi, Sarah, Susan și Samuelle.

CALENDARUL:

Annie Leibovitz interpretează stilul italian prin șapte imagini. O călătorie fotografică spectaculoasă, un tribut adus Bel Paese, o sărbătoare a modei, artei, bucătăriei, seducției, cinematografiei și istoriei. Ghidul nostru în această călătorie este, desigur, o ceașcă de espresso Lavazza, simbolul prin excelență al stilului de viață italian în întreaga lume. Annie Leibovitz, cel mai cunoscut și cel mai apreciat fotograf în viață, a fost numită o legendă vie de către American Library of Congress. Ea a primit numeroase premii internaționale extrem de prestigioase, pentru contribuția adusă fotografiei.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.