Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 2010, realizat de Miles Aldridge

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: MILES ALDRIDGE

Născut la Londra, în 1964. Fotografiile sale, publicate în numeroase reviste de prestigiu, au făcut subiectul mai multor spectacole prezentate la nivel internațional. A organizat diverse expoziții solo în Europa și în America. Lucrările sale sunt prezente în colecțiile permanente ale National Portrait Gallery și la Victoria and Albert Museum din Londra, precum și la International Centre of Photography din New York.

În 2009, Editura Steidl a publicat Pictures for Photographs, o monografie mare care adună lucrările și schițele sale fotografice. Locuiește în Londra, alături de soția sa și de cei patru copii.

CALENDARUL:

Muzica italiană este tema centrală a noului calendar, The Italian Espresso Experience 2010, o oglindă fidelă a talentului, pozitivismului și stilului de viață italiene. În spatele unui astfel de calendar surprinzător și însorit se află fotograful englez Miles Aldridge, care a creat 7 fotografii memorabile. Miles Aldridge iubește culorile care nu există în natură, precum galbenul fosforescent, rozul de gumă de mestecat, verdele de iarbă artificială și dialectica opuselor. Nu este o coincidență faptul că stilul său este numit Futuretrò: un mix de futurism și vintage, luminat de o paletă pop și electrizantă.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.