Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 2016, realizat de către Joey L

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: JOEY L

Joseph Anthony Lawrence, cunoscut mai bine ca Joey L., este tânărul autor al fotografiilor pentru calendarul Lavazza 2016. Născut în 1989, în Ontario, Canada, trăiește și lucrează în New York, zonă privilegiată în reprezentările sale fotografice. „Halloween în Brooklyn” este proiectul său personal dedicat personajelor costumate care animă acest mare cartier al New York-ului în timpul celebrei sărbători, în care le oferă spectatorilor o viziune personală asupra sufletului orașului.

Dar curiozitatea sa înnăscută asupra diferitelor stiluri de viață ale oamenilor l-a făcut să plece și să cerceteze teritorii noi și neexplorate. De pe pământul sacru al orașului Varanasi din India, până în sudul Etiopiei, trecând prin regiunile kurde din Irak și Siria, el a devenit unul dintre cei mai solicitați fotografi.

CALENDARUL:

Subiecții din fotografiile tânărului fotograf născut în Canada, Joey L, sunt #Earthdefenders: eroi moderni ai Pământului care, urmând învățăturile strămoșilor, apără biodiversitatea și promovează dezvoltarea durabilă. Reportajul fotografic realizat în America Centrală și de Sud reprezintă o extensie naturală a calendarului Lavazza 2015 și susține Inițiativa Slow Food Terra Madre Giovani – We Feed the Planet.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.