Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

Calendarul Lavazza 2017, realizat de Denis Rouvre

Echipa Lavazza 3 minute

AUTORUL: DENIS ROUVRE

Denis Rouvre este un fotograf francez. Născut în 1967, trăiește și lucrează la Paris.

Din 1992, Denis Rouvre a portretizat atât oameni de afaceri influenți, cât și oameni obișnuiți, cu vieți neobișnuite, pe care el însuși îi numește „eroi contemporani”. Multe dintre lucrările sale, investigații reale despre puterea și despre fragilitatea omului, au fost expuse în Franța și în străinătate, de la Rencontres of Arles la FIAC, de la Art Paris la Gallery de Paris, de la Tjibaou Cultural Centre din Nouméa la centrul LiFE din Saint-Nazaire și multe altele.

În 2014, Festivalul „Rencontres of Arles” a expus un montaj video al ultimei sale serii inspirate de francezi: „Identități, teritorii intime”. În 2015, Muzeul Kunst der Westküste din Germania a găzduit „Low Tide”, iar Galeria Barbado din Lisabona a prezentat unele dintre lucrările sale alături de cele semnate de Nadav Kander, Arno Rafael Minkkinen, Martin Parr și de alții, ca parte a expoziției „Portrait of the World”. Mai mult decât atât, în vara anului 2016, Galeria CT din Megève a expus o selecție de lucrări dintre cele realizate de el. Portretele lui Rouvre au fost publicate de importante ziare franceze și internaționale. The New York Times a publicat un portofoliu al seriei „Low Tide”.

CALENDARUL:

Magia „Geografiei fețelor” este piesa centrală din ultima parte a trilogiei Earth Defenders (Apărătorilor Pământului), concepută de Lavazza în colaborare cu Slow Food. Din India până în Vietnam, trecând prin Laos, și din Sri Lanka în Indonezia, viziunea lui Denis Rouvre descrie relația profundă care leagă Pământul de oamenii care îl populează: dragostea pentru fiecare plantă de cafea, lupta împotriva unui climat ostil, dorința de a învăța tehnici noi, respectul pentru tradiții și roluri și uniunea mai multor comunități din aceeași parte a lumii. Jumătate om și jumătate mediu: 12 perechi de fotografii cu fața unui bărbat sau a unei femei portretizați în esența și naturalețea lor, alături de un peisaj care reprezintă mediul în care trăiesc și lucrează.

CONȚINUT SPECIAL:

https://www.youtube.com/watch?list=TLGGDTJ78NrmxuIyMDA3MjAyMg&time_continue=4&v=69nX81hj8DM&feature=emb_logo

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.