Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT ALT

REȚETA UNEI CAFEA COLD BREW SURPRINZĂTOARE

Lavazza vrea să-ți spună secretele preparării acestei Cafea Cold Brew, răcoritoare și delicioasă.

Echipa Lavazza 2-3 minute

Cafea Cold Brew este bogată în proprietăți aromatice și poate fi păstrată timp de mai bine de o zi.

Realizată folosind un sistem de extracție la rece, care are nevoie de cel puțin 7 sau 8 ore de procesare,  dispozitivul folosit pentru a face acest preparat este cunoscut sub numele de Toddy și are 3 secțiuni: un borcan din sticlă superior în care este turnată apă rece, un recipient central pentru cafeaua măcinată și o carafă inferioară pentru colectarea produsului final.

Cafeaua este amestecată cu apă, picătură cu picătură, pentru filtrarea a câte aproximativ 8 picături la fiecare 10 secunde.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PREPARAREA LA RECE?

Picăturile trec prin pudra de cafea, captându-i proprietățile, și ies colorate și bogate în arome și substanțe. Avantajul acestei băuturi este durata de viață, care îți permite să o prepari în cantități mari; de fapt, o cafea extrasă prin metoda preparării la rece poate fi păstrată timp de 2-3 zile în frigider.

Deși Statele Unite au făcut celebră Cafea Cold Brew în lumea cafelei, această băutură era savurată în Japonia încă din anii 1600.

În timpul acelei perioade, comercianții olandezi au început să aducă cafeaua în celelalte colțuri ale lumii; de aceea, acum este cunoscută sub denumirea de cafea olandeză sau cafea Kyoto.

La fel ca orice star, și Cafea Cold Brew are propriile sale secrete. 

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.