Espresso Martini

DIFICULTATE
15m

1984. Un model intră într-un bar din Londra și comandă ceva care o poate trezi cu adevărat. Așa s-a născut espresso Martini. Vom relua acum această rețetă, îmbunătățită de Centrul de Training prin adăugarea unui lichior piemontez tradițional: Frangelico.
Ingrediente
  • 1 cană cu cafea plină, 30 ml vodcă, 30 ml Frangelico
  • 6 cuburi de gheață, 5 g zahăr, ½ Gianduiotto (pralină)
Preparare
Cocktail

Pregătiți un espresso și adăugați zahăr. Puneți gheața, cafeaua îndulcită, vodca și lichiorul Frangelico în shaker. Agitați bine și turnați conținutul într-o cupă de Martini

Prezentare

Tăiați pralina Gianduiotto în jumătate și apoi faceți o incizie pentru a monta jumătatea de pralină pe marginea cupei.

Metodă

Pregătiți un espresso și adăugați zahăr. Puneți gheața, cafeaua îndulcită, vodca și lichiorul Frangelico în shaker. Agitați bine și turnați conținutul într-o cupă de Martini.

 

 

Prezentare

Tăiați pralina Gianduiotto în jumătate și apoi faceți o incizie pentru a monta jumătatea de pralină pe marginea cupei.

 

 

Cafeaua ideală pentru această rețetă

Qualità Oro

Dulce și aromatic

Un amestec intens, extrem de aromatic, de boabe Arabica 100% Premium, perfect pentru adevărații cunoscători de cafea.

AFLAȚI MAI MULTE

Sugestii pentru masa din această seară: fie ca aceste rețete să vă inspire!

REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM