Pregătiți un espresso și adăugați zahăr. Puneți gheața, cafeaua îndulcită, vodca și lichiorul Frangelico în shaker. Agitați bine și turnați conținutul într-o cupă de Martini.
Pregătiți un espresso și adăugați zahăr. Puneți gheața, cafeaua îndulcită, vodca și lichiorul Frangelico în shaker. Agitați bine și turnați conținutul într-o cupă de Martini
Tăiați pralina Gianduiotto în jumătate și apoi faceți o incizie pentru a monta jumătatea de pralină pe marginea cupei.
Pregătiți un espresso și adăugați zahăr. Puneți gheața, cafeaua îndulcită, vodca și lichiorul Frangelico în shaker. Agitați bine și turnați conținutul într-o cupă de Martini.
Tăiați pralina Gianduiotto în jumătate și apoi faceți o incizie pentru a monta jumătatea de pralină pe marginea cupei.
Cafeaua ideală pentru această rețetă
Qualità Oro
Dulce și aromatic
Un amestec intens, extrem de aromatic, de boabe Arabica 100% Premium, perfect pentru adevărații cunoscători de cafea.