Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT alt

BEATRIZ GONZALEZ: INFLUENȚA FEMININĂ ÎN HAUTE CUISINE

Din Mexic la Paris: povestea incredibilă a lui Beatriz Gonzales și a întâlnirii sale cu Lavazza.

Echipa Lavazza 2-3 minute

Renumitul chef Beatriz Gonzales a fost pasionată de mâncare încă de când era copil și a fost atrasă de lumea top gastronomy încă de la o vârstă foarte fragedă. În prezent, preparatele dale sunt generoase și fine, în care până și cele mai mici detalii sunt tratate cu atenție. Spre entuziasmul ei, unii oameni merg atât de departe încât îi descriu bucătăria ca fiind feminină, iar Beatriz nu poate decât să fie de acord.

Te poți bucura de preparatele sale alături de o ceașcă de espresso Lavazza în Paris, la restaurantul Neva Cuisine al chef Gonzales.

Să aflăm unde și cum a început totul!

Originară din Mexic, Beatriz Gonzales și-a finalizat studiile culinare în Franța. S-a înscris la Institutul Paul Bocuse din Lyon, apoi a făcut o ucenicie la InterContinental în Cannes, urmată de o alta la restaurantul Pierre Orsi. După ce și-a făcut un renume în Franța, Gonzales a plecat din Lyon pentru a învăța limba italiană și a petrecut șase luni în Florența.

Odată ajunsă în Italia, cariera ei a luat rapid avânt când a fost angajată la Lucas Carton, un restaurant cu trei stele Michelin. Celebrul său chef principal, Alain Senderens, a transformat acest restaurant într-o braserie de lux, obținând două stele Michelin după primul an. Tânăra chef s-a dedicat trup și suflet acestei evoluții amețitoare, timp de 5 ani.

La vârsta de 26 de ani, lui Beatriz i s-a oferit funcția de sous chef adjunct la restaurantul La Grande Cascade. Încântată de această perspectivă, s-a alăturat echipei lui chef Frédéric Robert. Patru ani mai târziu, însoțită de Yannick Tranchant, chef patiser la La Grande Cascade, a părăsit prestigioasa instituție pentru a-și croi propriul drum.

Împreună cu soțul ei, Matthieu Marcant, și cu prietenul ei, chef Yannick, și-a deschis primul restaurant în Paris, Neva, iar după numai trei ani l-a deschis pe al doilea, Coretta.

Pe măsură ce experiența sa culinară s-a extins, a devenit chef și la Le Rive Droite, celebrul restaurant din La Grande Epicerie de Paris.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.