Beatriz Gonzalez

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

Neva Cuisine (Paris). 

Originară din Mexic, Beatriz Gonzalez a fost atrasă încă de la o vârstă fragedă de lumea gastronomiei. La îndemnul tatălui său, a plecat să studieze în Franța, înscriindu-se la

Institut Paul Bocuse din Lyon.

 

A efectuat un stagiu la InterContinental, la Cannes (1 stea Michelin) și apoi un altul la restaurantul Pierre Orsi. După ce și-a făcut prieteni sus-puși, Beatriz Gonzalez a părăsit Lyonul pentru a învăța limba italiană și a petrece șase luni la Florența. Aceasta urma a fi experiența sa finală de lucru peste hotare, înainte de a reveni în țara natală și a prelua conducerea restaurantului familiei ei.

 

În momentul în care, la 21 de ani, a fost angajată la Lucas Carton, un restaurant distins cu trei stele Michelin, cariera ei a înregistrat o evoluție uimitoare. Cheful său renumit, Alain Senderens, și-a transformat restaurantul într-o braserie de lux, obținând două stele Michelin după doar un an. Tânăra chef s-a dedicat trup și suflet acestei evoluții amețitoare, timp de 5 ani.

Beatriz_Gonzales_foto_01
Beatriz_Gonzales_foto_02

La vârsta de 26 de ani, La Grande Cascade i-a oferit funcția de ajutor de chef. Atrasă de perspectiva de a evolua, s-a alăturat echipei chefului Frédéric Robert (o stea Michelin).

Patru ani mai târziu, însoțită de Yannick Tranchant, chef patiser la La Grande Cascade, a părăsit prestigioasa instituție pentru a-și croi propriul drum. 

 

Împreună cu soțul ei, Matthieu Marcant, și cu prietenul ei, chef Yannick, a deschis restaurantul Neva în Paris. După trei ani, a deschis încă un restaurant, Coretta, vizavi de parcul Martin Luther King din arondismentul nr. 17 din Paris, o zonă aflată într-o dezvoltare rapidă. Restaurantul a avut un succes răsunător încă de la deschidere, iar aventura ei continuă.

 

Preparatele sale sunt generoase și delicate și acordă o atenție deosebită celor mai mici detalii.

Unii ar descrie stilul ei gastronomic ca fiind destul de feminin, iar Beatriz este întru totul de acord.

Acum, ea este chef la Le Rive Droite, restaurantul din La Grande Épicerie din Paris.

Beatriz_Gonzalez_03
Beatriz_Gonzalez_04
gonzales_1
gonzales_2

Ceilalți chefi

Denny Imbroisi
VEZI BIOGRAFIA

Vivien Durand
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià

Yannick Tranchant
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA

Simone Zanoni
VEZI BIOGRAFIA

Lionel Giraud
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco