Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT alt

David Cutler, un adevărat specialist al cafelei

Află împreună cu Cutler mai multe detalii despre motivul pentru care instruirea în industria cafelei este fundamentală

Echipa Lavazza 2 minute

Un expert și entuziast al cafelei, cel puțin, David Cutler este un jucător cheie în echipa Lavazza din Regatul Unit.

ISTORIE ALĂTURI DE LAVAZZA

Călătoria sa cu Lavazza a început devreme, în 2013, când a lucrat ca instructor, predând abilități de barista și de preparare a cafelei. Cutler a petrecut apoi ceva timp la sediul Lavazza din Torino, creând programe educaționale pentru Marea Britanie și Irlanda. 

Din 2015, Cutler este directorul departamentului de instruire pentru Lavazza UK și lucrează ca specialist în domeniul cafelei și ambasador al mărcii, continuând în același timp să coordoneze Training Center din Regatul Unit.

PROMOVAREA COFFEE CULTURE

Încântat de modul în care industria cafelei a evoluat în Regatul Unit în ultimul deceniu, David crede că trebuie să le ofere consumatorilor o experiență completă a cafelei. Împreună cu Lavazza, el își propune să facă acest lucru prin promovarea istoriei și a expertizei Lavazza în centrele de instruire de clasă mondială ale companiei Lavazza, cele mai mari centre de studiu al cafelei din Italia și din lume.

Obiectivul lui Cutler este de a oferi tuturor celor care aspiră să învețe arta cafelei și să cultive cultura acesteia un spațiu în care să poată fi creativi în prepararea cafelei.  

Având o gândire neconvențională și identificând moduri noi și diferite de a folosi acest ingredient prețios și îndrăzneț, oamenii care lucrează în și cu industria cafelei pot avea la dispoziție un repertoriu extins de modalități de preparare extraordinare.

CE REPREZINTĂ LAVAZZA PENTRU EL

Ceea ce Cutler apreciază cel mai mult la Lavazza este spiritul inovator al companiei, angajamentul său față de durabilitate și participarea la reintroducerea cafelei și a cultivării cafelei în regiunile istorice de cultivare a cafelei din Columbia, Peru și Brazilia. Din acest motiv, unul dintre produsele sale de cafea preferate este La Reserva de ¡Tierra!, de la Lavazza, noua gamă premium de amestecuri durabile cultivate în ferme certificate Rainforest Alliance.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.