Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT alt

JASON CLARK: MIXOLOG DE TOP, EXPERT ÎN CAFEA

Vino în spatele barului și lasă-te inspirat de creațiile magistrale și inovatoare ale lui Clark în materie de cocktailuri cu cafea.

Echipa Lavazza 3-4 minute

Născut și crescut în Noua Zeelandă, pasiunea lui Jason Clark pentru mixologie a început în țara sa natală la vârsta de 17 ani, după ce a început să lucreze ca barman la un bar local.

Pasiunea lui Clark pentru mixologie a crescut foarte repede și a fost promovat rapid la funcția de manager de bar pentru câțiva ani. Înainte de a se confrunta cu presiunea de a deține un bar, a început o carieră în industria ospitalității la TGIF din Guildford, Regatul Unit, în 1997. 

După câțiva ani în care a lucrat în industria ospitalității, și-a continuat profesia în țări precum Australia și Noua Zeelandă și de atunci și-a câștigat un renume. A participat la și a câștigat numeroase concursuri în metropole importante, printre care Amsterdam, Varșovia, Londra și Berlin.

Cu o experiență de 23 de ani în industria serviciilor alimentare și de băuturi  la activ, a dobândit încrederea și abilitățile necesare pentru a pregăti cocktailul perfect. Cunoscute pentru că sunt îndrăznețe, distincte și pline de caracter, cocktailurile sale satisfac o gamă largă de gusturi.

RELAȚIA SA DE DRAGOSTE CU CAFEAUA

Cafeaua este unul dintre ingredientele preferate ale lui Clark pentru a fi folosite în cocktailurile sale, acesta fiind intrigat de istoria și măiestria cafelei.

Prin combinarea a două dintre cele mai mari plăceri ale sale, cafeaua și mixologia, Clark a reinventat multe moduri de a savura unele dintre cele mai populare băuturi din lume.

De la scuturat și agitat până la amestecat și ars, este un maestru în arta cocktailurilor pe bază de cafea și a perfecționat preparatele clasice simple, cum ar fi Espresso Martini și Irish coffee.

Folosind diferite amestecuri, prăjiri și metode de preparare, cocktailurile cu cafea oferă un „moment de uimire” perfect, afirmă Clark.

CLARK ȘI LAVAZZA

Deoarece cafeaua este adesea aroma dominantă în cocktailurile sale pe bază de cafea, renumite în întreaga lume, Clark este un mândru ambasador al mărcii Lavazza. Mulțumită Lavazza, i s-a oferit acces la unele dintre cele mai bune cafele din lume și de cea mai bună calitate și, mai important, i s-a oferit o altă platformă prin care să-și poată împărtăși pasiunea pentru cafea și mixologie cu restul lumii.

Dincolo de procesul de creație, Clark încearcă în prezent să-și partajeze creativitatea, abilitățile și cunoștințele cu cunoscătorii și entuziaștii în domeniul cafelei din întreaga lume. Fiind martor la modul în care cafeaua oferă un număr infinit de posibilități incredibile, Clark încurajează barmanii să fie creativi și să se joace cu aromele cafelei.

Pentru Clark și elevii săi, cafeaua a deschis ușa către o întreagă lume de băuturi noi și interesante.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.