Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT alt

Un bucătar rock-and-roll: Vivien Durand

Descoperă restaurantul lui Durand împreună cu Lavazza: întâlnirea dintre haute cuisine, tapas, cafea și bucuria de a împărtăși.

Echipa Lavazza 2-3 minute

Când vorbim despre chef Vivien Durand, nu putem începe fără a menționa cel mai mare succes al său: steaua Michelin acordată pentru Eguiazabal, Le bar à vin.


Chef Durand este mândrul proprietar al primului restaurant din ghidul roșu care oferă tapas à la carte!

Filozofia sa de haute cuisine constă în îmbinarea unei false simplități cu o tehnică despre care se poate spune că este, în schimb, foarte rafinată. Rețetele lui Durand, care folosesc numai ingrediente proaspete de la producătorii locali, includ, de asemenea, două tone de dragoste, patru linguri de pasiune, trei căni mari de generozitate, un strop de incluziune, un vârf de cuțit de nebunie, o fărâmă de piatră, un pumn de veselie și, mai presus de toate, o dorință enormă de a împărtăși fericirea cu oaspeții săi.

Originar din Pirinei, Duran a devenit pasionat de mâncare de la o vârstă foarte fragedă și a fost atras în mod natural de obținerea unei diplome de chef la Catering School of Souillac.

După ce a studiat în diverse restaurante renumite din sudul și estul Franței, și-a început cariera lucrând alături de Alain Ducasse în Monaco. Ulterior, a lucrat ca bucătar secund la Grand Hotel din Saint-Jean-de-Luz cu Nicolas Masse, înainte de a-și deschide primul restaurant, La Taverne Basque , împreună cu soția sa. A urmat apoi deschiderea celui de-al doilea restaurant, Chez Claire et Vivien în cadrul Muzeului Ecomusée Basque din Saint-Jean-de-Luz. În cele din urmă, încurajat de chef Alain Ducasse în 2014, Durand a preluat frâiele în bucătăria restaurantului „Prince Noir” din Lormont.

În actualul său restaurant, Le Prince Noir, te poți bucura de multe produse Lavazza după o masă rafinată.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.