Denny Imbroisi
Denny Imbroisi
Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:
IDA (Paris).
Născut în Mantova în 1987, deși de origine calabreză, Denny Imbroisi a luat contact cu rețetele tradiționale la vârsta de 14 ani, când a început să îl ajute pe tatăl său în bucătărie. După școala de catering, s-a mutat în Imola, pentru a lucra la Ristorante San Domenico, unde s-a pregătit în tehnicile de haute cuisine. A lucrat atât în Italia, cât și în Franța, unde s-a stabilit în cele din urmă în 2006, alături de Giancarlo Perbellini, Quique Dacosta și William Ledeuil, însă punctul de cotitură al carierei sale a fost momentul în care l-a întâlnit pe Alain Ducasse. Cheful distins cu mai multe stele Michelin l-a angajat pe Imbroisi ca ajutor de chef, încredințându-i administrarea bucătăriilor din restaurantul său Jules Verne, până în luna ianuarie 2015. Cele învățate de la Ducasse i-au permis lui Denny să experimenteze cu secretele tradiției franceze și, patru luni mai târziu, și-a deschis primul său restaurant, IDA, în Paris. A câștigat distincțiile pentru cel mai bun restaurant străin și pentru cele mai bune carbonara de la Le Figaro și din partea ghidului Pudlowski.
În 2016, experiențele sale din regiunea îndepărtată a Alpilor au fost transpuse într-o carte: „L’Italia di Denny Imbroisi, 45 ricette di un italiano a Parigi” (Italia lui Danny Imbroisi, 45 de rețete de la un italian în Paris). Cheful ne învață cum să reinterpretăm tradiția, combinând cele două culturi europene pentru a da la iveală tot ceea ce este mai bun în ambele. În același an, a fost numit ambasador al brandului Lavazza și a participat la Identità Golose, unde a oferit pastele sale tagliolini care au la bază cafeaua din varietatea Kafa.
În 2017, a deschis Epoca, cel mai bun restaurant italian din Franța, conform publicației Express. În același an, împreună cu Richard Toix și Simone Zanoni, a prezentat rețete inovatoare sub amprenta Lavazza la Roland Garros din Paris.
IDA
IDA își conduce oaspeții într-o explorare a artei de a trăi și a gastronomiei italiene, grație echipei sale excepționale, plină de voie bună și de convivialitate.
Ceilalți chefi