Denny Imbroisi

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

IDA (Paris). 

Născut în Mantova în 1987, deși de origine calabreză, Denny Imbroisi a luat contact cu rețetele tradiționale la vârsta de 14 ani, când a început să îl ajute pe tatăl său în bucătărie. După școala de catering, s-a mutat în Imola, pentru a lucra la Ristorante San Domenico, unde s-a pregătit în tehnicile de haute cuisine. A lucrat atât în Italia, cât și în Franța, unde s-a stabilit în cele din urmă în 2006, alături de Giancarlo Perbellini, Quique Dacosta și William Ledeuil, însă punctul de cotitură al carierei sale a fost momentul în care l-a întâlnit pe Alain Ducasse. Cheful distins cu mai multe stele Michelin l-a angajat pe Imbroisi ca ajutor de chef, încredințându-i administrarea bucătăriilor din restaurantul său Jules Verne, până în luna ianuarie 2015. Cele învățate de la Ducasse i-au permis lui Denny să experimenteze cu secretele tradiției franceze și, patru luni mai târziu, și-a deschis primul său restaurant, IDA, în Paris. A câștigat distincțiile pentru cel mai bun restaurant străin și pentru cele mai bune carbonara de la Le Figaro și din partea ghidului Pudlowski. 

Denny_Imbroisi_foto_01
Denny_Imbroisi_foto_02

În 2016, experiențele sale din regiunea îndepărtată a Alpilor au fost transpuse într-o carte: „L’Italia di Denny Imbroisi, 45 ricette di un italiano a Parigi” (Italia lui Danny Imbroisi, 45 de rețete de la un italian în Paris). Cheful ne învață cum să reinterpretăm tradiția, combinând cele două culturi europene pentru a da la iveală tot ceea ce este mai bun în ambele. În același an, a fost numit ambasador al brandului Lavazza și a participat la Identità Golose, unde a oferit pastele sale tagliolini care au la bază cafeaua din varietatea Kafa.

 

denny_imbroisi_gallery_D_02
denny_imbroisi_gallery_D_03

În 2017, a deschis Epoca, cel mai bun restaurant italian din Franța, conform publicației Express. În același an, împreună cu Richard Toix și Simone Zanoni, a prezentat rețete inovatoare sub amprenta Lavazza la Roland Garros din Paris.

IDA

IDA își conduce oaspeții într-o explorare a artei de a trăi și a gastronomiei italiene, grație echipei sale excepționale, plină de voie bună și de convivialitate.

Ceilalți chefi

Lionel Giraud
VEZI BIOGRAFIA

Vivien Durand
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA

Beatriz Gonzalez
VEZI BIOGRAFIA

Yannick Tranchant
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA

Simone Zanoni
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA