Jason Atherton

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

Pollen Street Social (London). 

Jason Atherton și soția sa Irha și-au deschis restaurantul din Londra, Pollen Street Social, în aprilie 2011. Acesta a fost distins cu steaua Michelin după numai șase luni de la deschidere. De atunci, au deschis The Social Company, care a devenit un grup global de restaurante, câștigând multiple premii și distincții pentru contribuția adusă domeniului culinar din Marea Britanie. 

The Social Company deține acum 18 restaurante în întreaga lume, inclusiv în Shanghai, Filipine, Doha, St. Moritz și Dubai. Patru dintre acestea au fost distinse cu stele Michelin - inclusiv restaurantele londoneze Pollen Street Social, Social Eating House și City Social, precum și Clocktower din New York.

Jason face frecvent demonstrații la emisiuni de televiziune în Marea Britanie și în străinătate. Este un oaspete obișnuit al emisiunilor Saturday Kitchen și Sunday Brunch.

 

În iunie 2008, Jason a câștigat sezonul al treilea al popularei emisiuni Great British Menu de la BBC Two. În 2019, Jason a lansat la BBC Two emisiunea The Chef’s Brigade

Ceilalți chefi

Loretta Fanella
VEZI BIOGRAFIA

Pietro Leemann
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA

Maurilio Garola
VEZI BIOGRAFIA

Frații Cerea
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA