Lionel Giraud

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

La Table Saint Crescent (Narbonne). 

Un chef distins cu o stea Michelin, la fel ca tatăl său, și un somelier, precum mama sa: poți spune fără nicio ezitare că Lionel Giraud este un fiu al gastronomiei franceze. În perioada tinereții, a fost atras în mod natural de lumea bucătăriei, aspirând să devină un mare chef, la fel ca tatăl său.

 

După ce a absolvit Școala de catering Sacré-Cœur din Saint-Chély-D’apcher, Lionel Giraud și-a început cariera ca commis chef la Hotelul Crillon, în restaurantul „Les Ambassadeurs”, distins cu două stele, din Place de la Concorde, în Paris. 

 

În curând a preluat funcția de chef principal în restaurantul chefului Guy Legay, „L’Espadon” din hotelul Ritz din Paris, înainte de a lucra în restaurantul lui Jacques Chibois, „La Bastide Saint-Antoine”, distins cu două stele Michelin.

 

După aceste experiențe definitorii, Lionel Giraud a revenit în orașul său natal, Aude, și și-a continuat cariera ca chef de partie pentru preparate din pește, în restaurantul tatălui său, „La Table Saint Crescent”. 

 

Asocierile neașteptate se transformă în combinații de succes
AFLAȚI MAI MULTE

Cariera sa în lumea gastronomiei a continuat: în curând, s-a alăturat echipei de la restaurantul lui Michel Guérard, „Les Près Eugénie”, unde a lucrat împreună cu cheful finlandez Olivier Brulard, în acest restaurant distins cu trei stele Michelin. A colaborat, de asemenea, și cu cheful Michel Hulin, în restaurantul „Cabro d’Or”, distins cu o stea Michelin. Lionel Giraud și-a completat experiența, devenind chef într-un restaurant de lux din București, România.

Din 2003, Lionel Giraud este chef de cuisine și manager general al restaurantului „La Table Saint-Crescent”. În 2005, a câștigat o stea Michelin, pe lângă diverse premii recunoscute, inclusiv patru toci de la Gault & Millau și titlurile „Maestru restaurator” și „Stea în ascensiune”.  

 

La „Table Saint-Crescent”, cheful își cultivă arta: o bucătărie compusă din emoții și senzații, care reinterpretează produsele locale, de sezon. Își surprinde oaspeții prin combinațiile originale și atent concepute, care le stimulează simțurile.

Le Table Saint Crescent

Le Table Saint Crescent: o atmosferă înrădăcinată în istorie, peste care se suprapun tușe moderne. Aici, preparatele se succed într-o coregrafie rafinată de culori și gusturi. Fiecare dintre ele purtând amprenta lui Lionel Giraud, cheful distins de Michelin.

Ceilalți chefi

Simone Zanoni
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA

Denny Imbroisi
VEZI BIOGRAFIA

Yannick Tranchant
VEZI BIOGRAFIA

Beatriz Gonzalez
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA

Vivien Durand
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA