Maurilio Garola

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

La Ciau del Tornavento (Treiso). 

Născut în 1958 în Avigliana, în apropiere de Torino, Maurilio Garola a lucrat zece ani în diverse bucătării, înainte de a-și deschide propriul restaurant la granița dintre Italia și Franța.

În 1989, împreună cu partenera sa de afaceri Nadia Benech, a deschis La Ciau, un restaurant specializat în bucătăria piemonteză. Inspirați de calitatea înaltă a vinurilor și a trufelor, în 1997 s-au mutat în Treiso, în centrul regiunii Langhe: restaurantul a fost numit La Ciau del Tornavento, iar în 2009 primise deja trei furculițe Michelin și o stea. Lucrul cu care se mândrește în mod special Maurilio este vinul: crama sa, situată la poalele dealului, conține peste 60.000 de sticle cu aproximativ 1.800 de etichete diferite, provenite din toată lumea. Calitatea vinurilor i-a adus restaurantului Premiul pentru excelență al Wine Spectator, simbolizat prin două pahare.
Din 2011, Maurilio Garola este ambasador al brandului Lavazza.

La Ciau del Tornavento

Bucătăria chefului Maurilio Garola, distins de Michelin, în colaborare cu Marco Lombardo, le oferă oaspeților o varietate de preparate clasice piemonteze, câteva propuneri „împrumutate” din zona îndepărtată a Alpilor și o doză sănătoasă de fructe de mare; toate acestea atent combinate și echilibrate, realizate din produse de cea mai înaltă calitate și cu accent deosebit pe pregătirea în casă.

 

Piazza Baracco, 7

12050 Treiso, Cuneo

Ceilalți chefi

Davide Oldani
VEZI BIOGRAFIA

Alfredo Russo
VEZI BIOGRAFIA

Moreno Cedroni
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA

Filippo La Mantia
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA