Shaun Rankin

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

Ormer Restaurant&Bar (St.Helier, Regatul Unit). 

Shaun Rankin este un chef renumit, distins cu o stea Michelin, care este pasionat de produsele proaspete din zona Insulelor Canalului, în care locuiește.

Între Normandia și Marea Britanie se află o fâșie de pământ: Jersey, cea mai mare dintre insulele din Canalul Mânecii și o destinație pentru surferi, oameni de afaceri și amatorii de preparate gourmet. Aceștia sosesc de pe coastele din apropiere, pentru a încerca preparatele oferite de restaurantul său, Ormer, care s-a deschis în 2003 în inima capitalei insulei, St. Helier. Aici, Rankin este un adevărat star, nu doar pentru că este gazda unei emisiuni televizate locale de succes, ci, mai presus de toate, datorită faptului că restaurantul său i-a adus o stea Michelin, în doar patru luni de la deschidere: un timp record, comparativ cu standardele europene.

01_IMG_Shaun_Rankin
02_IMG_Shaun_Rankin

Aclamat ca chef „maestru” de criticii gastronomici, și-a publicat prima carte de rețete în 2011. „Seasoned Islands” (Insulele asezonate) este o colecție de preparate culinare și imagini uimitoare din toate Insulele Canalului.

Rețetele sale au apărut și în „Yes Chef!” și în „Nigel Haworth’s Obsession”.

De curând, Shaun Rankin a încheiat un parteneriat cu hotelul de lux Flemings Mayfair    

Flemings Mayfair 

Dragostea chefului Shaun Rankin pentru Insulele Canalului și preparatele din această regiune se reflectă în meniul de la Flemings Mayfair, care oferă ingrediente de sezon, precum homar proaspăt, rac, stridii, scoici și plante sălbatice, culese manual de pe coastă.

Ceilalți chefi

Ernst Knam
VEZI BIOGRAFIA

Norbert Niederkofler
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA