Yannick Tranchant

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

Neva Cuisine (Paris). 

Yannick Tranchant s-a născut în Paris și a dezvoltat de foarte devreme o pasiune pentru bucătărie atunci când, după ce și-a încheiat studiile de bucătar, a descoperit universul minunat al patiseriei în restaurantul în care lucra sora sa, de la Hotelul Sheraton din Roissy, unde a ocupat funcția de chef patiser.

Yannick_Tranchant_foto_01
Yannick_Tranchant_foto-02

A plecat în Irlanda, unde a rămas șase luni la un restaurant francez gourmet, căutând noi surse de inspirație. A revenit în Franța, unde a devenit al doilea chef patiser la La Grande Cascade, promovând după doi ani în funcția de chef patiser principal.

 

Aceștia au fost cei opt ani cruciali ai carierei sale, întrucât aici a cunoscut-o Yannick pe Beatriz Gonzalez, cheful adjunct originar din Mexic și absolventă a institutului Paul Bocuse.

Yannick_Tranchant_foto-04
Yannick_Tranchant_foto-03

Cei doi experți, ale căror universuri și stiluri gastronomice se completau, aveau aceeași aspirație: să devină independenți și să își deschidă propriul restaurant. Așa se face că în iulie 2011 a luat naștere Neva Cuisine, restaurantul deschis împreună cu soțul lui Beatriz Gonzalez, Mathieu Marcant, în arondismentul opt din Paris.

 

La Neva Cuisine, Yannick se exprimă cu simplitate și coerență prin preparatele sale. Deserturile sale reprezintă un produs creație proprie, care combină texturi și temperaturi diferite. Ușoare și somptuoase în același timp, deserturile sale le transmit celor care le gustă o senzație de bucurie.

 

Inspirate din patiseria franceză tradițională, sunt un deliciu și pentru ochi. Chiar și atunci când alege ingredientele, pune accent pe simplitate: fără arome complexe sau ostentative.

Ceilalți chefi

Lionel Giraud
VEZI BIOGRAFIA

Beatriz Gonzalez
VEZI BIOGRAFIA

Denny Imbroisi
VEZI BIOGRAFIA

Simone Zanoni
VEZI BIOGRAFIA

Vivien Durand
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA