În 2000, la vârsta de 41 de ani, a plecat în Australia pentru a lucra ca chef și și-a găsit căminul spiritual în această țară. După timpul petrecut în Sydney, Jock a lucrat ca consultant, înainte de a se muta în Adelaide, ca chef executiv la restaurantul Penfolds Magill Estate. Aici a rămas acest chef până în ziua de astăzi, ca proprietar al restaurantelor Orana și Blackwood: preparatele sale sunt o odă adusă istoriei culinare a Australiei și sunt inspirate din obiceiurile popoarelor aborigene.
În 2017, Orana a fost numit restaurantul anului de Gourmet Traveller, care a afirmat următoarele: „Orana al lui Jock Zonfrillo definește o nouă bucătărie australiană, aducând la un loc ingrediente native și creând preparate cu încredere și originalitate.”
Jock este și prezentator TV al programelor „Nomad Chef” și „Chef Exchange”, deși cea mai mare dintre pasiunile sale este Orana Foundation, o organizație nonprofit, inspirată de locuitorii originari ai Australiei, de relația lor strânsă cu pământul și de cunoștințele lor sofisticate în materie de cultură gastronomică tradițională.
Este ambasador al brandului Lavazza din 2018, an în care a câștigat și Premiul mondial culinar basc, un premiu acordat chefilor care au putut folosi mâncarea ca forță generatoare de schimbare în societate.