Kevin Fehling

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

The Table (Hamburg). 

Născut în Delmenhorst, Kevin Fehling a făcut primii pași în Bremen, unde și-a început cariera între Parkhotel și restaurantul L’Echalote.
În 1999, la douăzeci și doi de ani, Kevin a decis să își urmeze instinctele și să petreacă doi ani la bordul vasului de croazieră Europa

Kevin_Fehling_IMG_01
Kevin_Fehling_IMG_02

În ciuda vârstei foarte tinere, a ocupat funcția de chef executiv al restaurantului Venezia, unde a reinventat preparate din diferite culturi, învățând faptul că îmbunătățirea este întotdeauna rodul imaginației. După o scurtă perioadă petrecută la Hamburg, în 2003 a devenit ucenicul lui Harald Wohlfahrt la restaurantul Schwarzwaldstube din Baiersbronn, unde a perfecționat un stil pe care îl definește ca fiind „avangardist rafinat”. Între 2005 și 2015 a fost cheful restaurantului La Belle Epoque din Lübeck, premiat cu trei stele în ghidul Michelin din 2013, fapt care l-a făcut să fie cel mai nordic dintre restaurantele distinse cu trei stele.    

În martie 2015, Fehling a părăsit cârma restaurantului La Belle Epoque, pentru a deveni un chef independent, deschizând localul The Table din HafenCity, Hamburg, cinci luni mai târziu. La scurt timp, restaurantul a fost distins cu trei stele.
Din 2017, Kevin Fehling este ambasador al brandului Lavazza.

 

The Table 

Localul „The Table” al chefului Kevin Fehling distins cu stele Michelin se află în cartierul sofisticat HafenCity din Hamburg: te izbește prin modernitatea și exclusivitatea sa, atât din punct de vedere al designului, cât și al ofertei culinare.

 

Shanghaiallee 15
20457 Hamburg
Germania

Email: info@the-table-hamburg.de

Ceilalți chefi

Harald Wohlfahrt
VEZI BIOGRAFIA

Ernst Knam
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA