Virgilio Martinez

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

Central Restaurante (Lima) 

Născut în Peru în 1977, Virgilio Martinez a studiat dreptul la Lima, înainte de a se dedica în întregime gătitului: după ce a studiat la instituția Cordon Bleu, la Londra și Ottawa, a făcut primii pași în mediul culinar lucrând pentru cheful Gastón Acurio, care, mai târziu, îl va numi chef executiv al restaurantului său Astrid y Gaston din Lima. În 2010, Virgilio a deschis Central, restaurantul care, în doar câțiva ani, îi va aduce renumele de ambasador al bucătăriei peruane de la nivel mondial. 

Situat chiar în centrul orașului Lima, preparatele de la Central reprezintă o nouă eră a gastronomiei sud-americane, una care se distinge prin culori intense și o creativitate curajoasă. Cercetările în domeniul ingredientelor indigene, care au culminat cu proiectul Mater Iniciativa, precum și ideea de a le prezenta în funcție de altitudinile țării, i-au adus restaurantului un loc binemeritat printre cele mai bune 50 de restaurante din lume. După ce a primit trei stele Michelin, în 2014 restaurantul Central a fost votat cel mai bun restaurant din America de Sud; în timp ce Lima, fondat în Londra, în 2012, a devenit primul restaurant peruan din Europa care a primit o stea.
Virgilio Martinez este un ambasador al brandului Lavazza: în 2017, a prezentat un număr de rețete pentru a promova Single Origin, linia de cafele dedicată relației dintre produse și pământ.   

Ceilalți chefi

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA

Albert Adrià
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA