Moștenirea Lavazza în ceea ce privește cafeaua italiană nu înseamnă doar un espresso de calitate înaltă - Lavazza reprezintă mult mai mult decât un espresso italian…

Lavazza este cea mai bună experiență a cafelei, în toate formele sale. 

Încă din anul 1895, am depășit așteptările în materie de calitate, gust și inovație, începând din Torino, Italia, și ajungând în toate colțurile lumii.

 

Experiența cafelei Lavazza redă cultura cafelei tradiționale italiene, însă oferă și noi modalități inovatoare de preparare a cafelei… de la espresso tradițional la cafea preparată la rece, de la cappuccino la mocha. 

 

Suntem mai mult decât espresso… suntem „Mai mult decât cafea italiană”.

Oferim o experiență a cafelei italiene de calitate superioară,

apreciată pe scară largă.

 

 

Indiferent de modul în care preferați să savurați cafeaua, Lavazza are ceva perfect pentru dvs.

Vă prezentăm două dintre sortimentele noastre cele mai bune.
LVZ-MTI-ncc-oro-RO-m

Qualità Oro, noile capsule compatibile Lavazza

Toată arta măcinării Lavazza este sublimată în aceste capsule unice. Este posibil? Desigur. Cea mai clasică gamă de espresso italian este acum disponibilă sub formă de capsule compatibile cu automatele de cafea Nespresso* Original, capsule realizate din aluminiu, cu emisii zero de CO₂. Acestea păstrează aromele și calitatea cafelei pentru mult timp, difuzându-le la momentul utilizării.
 

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso.

CUMPĂRAȚI ACUM
Lavazza--More-than-italian--symphony-m

Qualità Oro - Perfect Symphony, amestecul Lavazza de legendă, se poate transforma într-o cană de cafea mare și îndrăzneață dacă este preparat cu presa franceză.

 

Această cafea 100% Arabica este atât de specială datorită parfumului său extrem de aromat și rafinat. Gustul său dulce, atenuat de note florare și fructate, o transformă într-un ritual zilnic perfect.

CUMPĂRAȚI ACUM
Lavazza--More-than-italian--mountain-m

Qualità Oro - Mountain Grown, calitate superioară provenită din zone aflate la altitudini înalte

 

Dacă sunteți în căutarea unei cafele de calitate înaltă, însă cu atribute distinctive, atunci alegeți Qualità Oro - Mountain Grown. Notele sale aromatice deosebite sunt rezultatul cultivării la altitudini înalte de până la 2.000 de metri. Condițiile climatice din zonele montane oferă boabelor de cafea un caracter unic și puternic, care merită să fie descoperit.

CUMPĂRAȚI ACUM

Mai mult decât o simplă înghițitură

Descoperiți numeroase varietăți de cafea și alegeți-o pe cea care corespunde preferințelor dvs.

GĂSIȚI CAFEAUA PERFECTĂ