Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
2H

Ingrediente
PENTRU CON
  • 200 g ciocolată maleabilă
  • 10 g cafea măcinată
PENTRU SPUMA DE LĂMÂIE
  • 7 g zahăr
  • 2 g coajă de lămâie
  • 20 g suc de lămâie
  • 50 g bezea
  • 70 g smântână 35%, semi-bătută
  • 2 g gelatină
Preparare

Ingrediente
PENTRU SPUMA DE PORTOCALE
  • 7 g zahăr
  • 2 g coajă de portocală
  • 20 g suc de portocale
  • 50 g bezea
  • 70 g smântână 35%, semi-bătută
  • 2 g gelatină
PENTRU SPUMA DE CAFEA
  • 80 g gălbenușuri
  • 220 g smântână 35%
  • 60 g zahăr
  • 50 g cafea ristretto
  • 6 g amidon de porumb
  • 40 g apă
  • 8 g rom
Preparare

Preparare

Conul

Amestecați cafeaua măcinată cu ciocolata maleabilă și turnați preparatul în conuri; după câteva momente, întoarceți-le pentru a elimina excesul de ciocolată. 

3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img3-sx
4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img2-dx

Prezentare

Umpleți conurile cu spuma pregătită și garnisiți-le cu boabe de cafea.

 

5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img4-sx
7.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-thumb

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM