Espresso tiramisu

DIFICULTATE
15m

Crema de mascarpone moale, fără ouă, se combină cu textura aspră a mălaiului din biscuiții Meliga. Cafeaua fierbinte și ingredientele acestei rețete reci creează un echilibru perfect, subliniind aroma biscuiților care încă nu au absorbit cafeaua.
Ingrediente
PENTRU TIRAMISU
  • cafea espresso, biscuiți Meliga, mascarpone, cremă de cacao
Pentru crema de mascarpone
  • 250 g mascarpone, 60 g zahăr pudră, 90 g smântână lichidă, 40 g lapte integral, ¼ baton de vanilie
Preparare

Puneți brânza mascarpone într-un castron. Adăugați zahărul pudră, laptele, smântâna și vanilia. Amestecați cu mixerul până când obțineți o cremă moale. Turnați amestecul într-o pungă de ornat și puneți-l în frigider.

PREZENTARE

Puneți un biscuit Meliga pe fundul unei cești de cappuccino. Adăugați o linguriță generoasă de cremă mascarpone. Turnați cafeaua fierbinte pe marginile cremei. Presărați ușor cu pudră de cacao amară. Vă recomandăm să utilizați cafea espresso pentru această rețetă.

Metodă

Puneți brânza mascarpone într-un castron.

Adăugați zahărul pudră, laptele, smântâna și vanilia.

Amestecați cu mixerul până când obțineți o cremă moale.

Turnați amestecul într-o pungă de ornat și puneți-l în frigider.

 

 

Prezentare

Puneți un biscuit Meliga pe fundul unei cești de cappuccino.

Adăugați o linguriță generoasă de cremă mascarpone.

Turnați cafeaua fierbinte pe marginile cremei.

Presărați ușor cu pudră de cacao amară.

 

Vă recomandăm să utilizați cafea espresso pentru această rețetă.

 

 

Cafeaua ideală pentru această rețetă

Crema e Gusto Classico

Armonioasă și cremoasă

Crema e Gusto Classico este un amestec delicat și învăluitor de boabe Arabica din Brazilia și boabe Robusta din sud-estul Asiei. Un echilibru perfect: corp plin și note condimentate. Cafeaua ideală pentru orice moment al zilei.

AFLAȚI MAI MULTE

Sugestii pentru masa din această seară: fie ca aceste rețete să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM