Puneți brânza mascarpone într-un castron.
Adăugați zahărul pudră, laptele, smântâna și vanilia.
Amestecați cu mixerul până când obțineți o cremă moale.
Turnați amestecul într-o pungă de ornat și puneți-l în frigider.
Puneți brânza mascarpone într-un castron. Adăugați zahărul pudră, laptele, smântâna și vanilia. Amestecați cu mixerul până când obțineți o cremă moale. Turnați amestecul într-o pungă de ornat și puneți-l în frigider.
Puneți un biscuit Meliga pe fundul unei cești de cappuccino. Adăugați o linguriță generoasă de cremă mascarpone. Turnați cafeaua fierbinte pe marginile cremei. Presărați ușor cu pudră de cacao amară. Vă recomandăm să utilizați cafea espresso pentru această rețetă.
Puneți brânza mascarpone într-un castron.
Adăugați zahărul pudră, laptele, smântâna și vanilia.
Amestecați cu mixerul până când obțineți o cremă moale.
Turnați amestecul într-o pungă de ornat și puneți-l în frigider.
Puneți un biscuit Meliga pe fundul unei cești de cappuccino.
Adăugați o linguriță generoasă de cremă mascarpone.
Turnați cafeaua fierbinte pe marginile cremei.
Presărați ușor cu pudră de cacao amară.
Vă recomandăm să utilizați cafea espresso pentru această rețetă.
Cafeaua ideală pentru această rețetă
Crema e Gusto Classico
Armonioasă și cremoasă
Crema e Gusto Classico este un amestec delicat și învăluitor de boabe Arabica din Brazilia și boabe Robusta din sud-estul Asiei. Un echilibru perfect: corp plin și note condimentate. Cafeaua ideală pentru orice moment al zilei.