Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
15m

Ingrediente
  • 200 ml de cafea (espresso sau moka)
  • 30 ml de lichior de cafea Borghetti
  • 6 gălbenușuri
  • 120 g zahăr brun
  • 6 felii de Panettone
  • 250 g înghețată de lapte
  • fructe de pădure
Preparare

Metodă

Separați gălbenușurile de albuș și puneți-le într-o cratiță cu zahăr, apoi adăugați cafea și lichior. Amestecați cu telul și începeți să bateți zabaglione-ul în bain-marie, până când amestecul se moaie și își dublează volumul.

Tăiați felii de panettone și rumeniți-le ușor la grill, pe ambele părți.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-01-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-01panettone

Prezentare

Creați un pat mic de zabaglione pe farfurie și puneți o lingură de înghețată deasupra. Așezați feliile de Panettone alături, decorați cu fructe de pădure și presărați totul cu zahăr pudră.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-02-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-02-panettone

Cafeaua ideală pentru această rețetă

Qualità Rossa

Aromă bogată

Un amestec unic de boabe  Robusta și Arabica , cu un gust aromat, fin și bine definit. O cafea versatilă, cu sau fără lapte.

AFLAȚI MAI MULTE

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM