Pentru această rețetă, va trebui să lucrați cu unt. Pentru a fi maleabil și moale, untul trebuie scos din frigider cu aproximativ 2 ore înainte de preparare. După aceea, începeți prin a pregăti orzul. Cerneți făina, apoi adăugați drojdia și făina de migdale. Astfel, veți obține un aluat mai ușor și mai moale.
Apoi, luați untul și amestecați-l cu zahăr folosind un mixer electric, până când obțineți un amestec cremos. Adăugați ouăle, gălbenușurile/gălbenușul, nuca de cocos, laptele, orzul și praful de copt. Amestecați bine toate ingredientele, astfel încât să nu creeze cocoloașe.
Amestecați de la fundul vasului spre partea de sus, pentru ca mixtura să încorporeze aer și să devină mai ușoară și mai omogenă. Ungeți cu unt formele de prăjituri și umpleți-le cu compoziție.
Dimensiunea recomandată pentru forme este de 24x12x8 cm.
Coaceți-le în cuptor, la 185 °C, timp de 45 de minute.