Salate

Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
1H

Ingrediente
  • 60 g orez
  • 2 smochine
  • 30 g brânză fontina
  • 20 g fistic
  • 1/2 ceapă
  • 10 g miere
  • Cafea după gust
  • Scorțișoară după gust
  • Sare după gust
  • Supă de legume după cum este necesar
Preparare

Preparare

Tăiați una dintre smochine în sferturi și lăsați la marinat în miere cu cafea și scorțișoară, înainte de a le introduce în cuptor, la 90°C, timp de 30 de minute. Apoi mărunțiți cea de a doua smochină împreună cu 15 g de fistic, pasați-le cu un blender, iar apoi treceți amestecul printr-o sită.

Căliți o jumătate de ceapă și orezul într-o tigaie, adăugând treptat supa de legume, și fierbeți timp de 20 de minute.
Când orezul este gata, adăugați brânza fontina, amestecați și presărați puțină cafea măcinată deasupra.

2.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img2-sx
3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img3-dx

Prezentare

Serviți risotto-ul împreună cu sferturile de smochine, presărând deasupra puțină cafea măcinată și fistic mărunțit fin.

4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img5-sx
5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img4-dx

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM